Zakpak, uw producent voor vacuümzakken en specialist in diverse folies. 

Over ons

Zakpak is producent en leverancier van vacuüm buiszakken, vacuüm zijlaszakken, krimpzakken, kratzakken, folies en aanverwante producten. Zakpak levert een totaal aanbod van verpakking- en hygiëneproducten voor diverse markten / industrieën.

Op 1 mei 1984 is Zakpak opgericht als onderdeel van Degens B.V. Na diverse overnames in de loop der jaren heeft Zakpak in begin 2020 haar krachten gebundeld met Giga International B.V.

Waar Giga International zich met name richt op de professionele keuken, cateraar en horecagroothandel, richt Zakpak zich vooral op de industrie en haar handelaren (vis, vlees, AGF, kaas, etc.). Het combineren van deze twee werelden leidt ertoe dat beter kan worden ingespeeld op de snelle veranderingen binnen het speelveld van voedselverpakkingen en disposables.

Verduurzaming en flexibiliteit worden in toenemende mate belangrijker voor de eindgebruiker. Om in deze behoeftes te voorzien, is de gezamenlijke kennis van Giga International en Zakpak samengevoegd. Op deze manier is een organisatie ontstaan die, samen met u, klaar is voor de toekomst!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon nr. +31 (0)10 434 59 77 of per mail info@zakpak.nl

© 2020 Zakpak

Boven ↑