Zakpak, uw producent voor vacuümzakken en specialist in diverse folies. 

Cook & Chill zakken

Meer rendement in uw keuken? Wellicht is het Cook & Chill concept interessant voor u!

Het Cook & Chill systeem is het op pasteurisatietemperatuur verpakken van een vers bereid voedselproduct in een zuurstof-onontvankelijke casing om deze vervolgens snel af te laten koelen.

Op deze manier kan een voedselvoorraad worden aangemaakt met een bewaartijd tot 28 dagen in de koeling (afhankelijk van het product).

Het Cook & Chill concept biedt u diverse voordelen:

  • Aanleggen van een voedselvoorraad met een bewaartijd tot 28 dagen in de koeling
  • Elimineert dagelijkse pieken en dalen in de vraag
  • Bespaart op productietijd (tot 45%) en personeelskosten
  • Voedseleigenschappen worden behouden
  • Voedsel wordt niet bevroren, maar kan gekoeld worden bewaard. Dit leidt tot een constante voedselkwaliteit met optimale kleur, vochtgehalte en voedingswaarde
  • De casings (bestand tot 100 °C of 163 °C) bieden een uitstekende oplossing voor ruimtebesparend transport
 
In 3 eenvoudige stappen kunt ook u optimaal gebruik maken van het Cook & Chill systeem: vullen, clippen en koelen!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon nr. +31 (0)10 434 59 77 of per mail info@zakpak.nl

© 2020 Zakpak

Boven ↑